Livrarea bijuteriilor comandate


Dupa plasarea comenzii pe site-ul Joli Bijou, in cel mai scurt timp posibil te voi contacta pentru confirmarea comenzii si a datelor de expeditie. Daca acest mail de confirmare nu a sosit la tine sau daca nu ai fost sunat(a), te rugam sa verifici daca comanda s-a plasat corect si in caz contrar sa ne contactezi.

Daca un client nu raspunde mai multor incercari de contact avand drept scop confirmarea comenzii sau exactitatea datelor, comanda nu va fi expediata.

Odata confirmata comanda, voi impacheta bijuteriile comandate si in ziua urmatoare voi preda pachetul, in bune conditii, curierului ales de tine. Orice bijuterie si accesoriu comandat este ambalat cu grija, in cutiute dragute, astfel incat sa poata fi oferite mai departe drept cadou sau sa poata fi pastrate timp indelungat in loc sigur, dar sa fie si protejate in timpul expeditiei catre destinatar.

Comenzile sunt expediate in ordinea sosirii lor.

Daca ai ales metoda de livrare "Posta Romana" in 3-4 zile lucratoare, dupa ce am predat coletul, vei primi un biletel mic (aviz) in cutia postala sau la usa. Cu acest aviz, impreuna cu un act de identitate, va trebui sa te prezinti la oficiul postal de care apartine domiciliul indicat pentru expeditie pentru a prelua si plati pachetul. 
Daca se intampla sa nu primesti niciun aviz, dupa 3-4 zile din momentul confirmarii expeditiei, te poti prezenta la oficiul postal si fara el pentru a intreba daca au primit un colet pe numele tau.

De regula, te anunt in ziua in care am expediat coletele pentru a putea estima cat mai bine ziua livrarii, lucru util mai ales pentru livrarile prin Posta Romana.


Daca ai ales ca metoda de livrare curieratul rapid, atunci intr-o zi lucratoare vei primi coletul direct la usa, fiind un serviciu de tip door-to-door.

Coletele mele sunt bine ambalate, asa ca nu trebuie sa fie probleme in privinta integritatii bijuteriilor. In cazul in care coletul ar ajunge deteriorat, acesta este asigurat, in timpul expeditiei, pentru intreaga contravaloare a comenzii tale Joli Bijou. Intr-un astfel de caz, daca o bijuterie sau un accesoriu este deteriorat pe durata expeditiei, firma care realizeaza transportul se face direct raspunzatoare.


Pentru orice intrebare/sugestie sau reclamatie iti stam la dispozitie prin formularul de contact.

 

Costuri Livrare

Livrare prin Posta Romana

Pentru livrarile prin Posta Romana costurile de transport pentru comenzi sub 90 lei sunt suportate de catre client. Valoarea taxelor postale de transport pentru un colet in sistem ramburs este de 12 lei.

Comenzile cu o valoare de peste 90 lei beneficiaza de Transport Gratuit prin Posta Romana.

Livrare prin Posta Romana - sistem Prioripost

Daca doreti ca pachetul sa ajunga mai repede decat in mod normal prin Posta Romana, dar nu stii daca esti acasa in momentul sosirii coletului astfel incat sa poti alege expeditia prin curierat rapid sau din diverse alte motive, exista optiunea de livrare prin sistemul de posta Prioripost, mai rapid decat sistemul obisnuit de livrare. Coletul ajunge la tine la usa in maxim 2 zile lucratoare. Daca nu te gaseste acasa, acesta va fi depus la oficiul postal cel mai apropiat care preia si colete Prioripost, de unde il vei putea ridica si tu cu un act de identitate.

Taxele de expeditie de tip Proripost costa 15 lei/pachet.

 

Comenzile cu o valoare de peste 120 lei beneficiaza de Transport Gratuit prin Posta Prioripost.Livrare prin curierat rapid

In cazul livrarilor prin serviciile de curierat rapid, costurile de transport pentru coletele ce nu depasesc 1000 g sunt de 25 lei. Expeditia coletului printr-un astfel de serviciu dureaza 1-2 zile, iar coletul este livrat la usa. In aceasta situatie, te rugam sa verifici cu atentie in contul tau daca ti-ai inregistrat corect numarul de telefon. Curierul te va contacta la acest numar de telefon pentru a stabili impreuna ora livrarii. In momentul in care predau coletul curierului, te voi anunta si iti voi transmite numarul de AWB, astfel incat, contactand firma de curierat sau de pe pagina Fan Courier sa poti verifica oricand, personal, stadiul expeditiei.

 

Comenzile cu o valoare de peste 199 lei beneficiaza de Transport Gratuit prin Fan Courier. Gratuitatea se acorda pentru livrarile in locatiile deservite de Fan Courier fara kilometri suplimentari!

IMPORTANT: Joli Bijou livreaza accesorii si bijuterii strict cu plata ramburs si doar in conditiile prevazute pe site. 

In situatia in care nu ridici coletul de la posta/curier, comanda ta se anuleaza, fara vreo instiintare, iar o viitoare comanda se va expedia numai daca  vei plati in avans valoarea acesteia. 

 

Cos  

produs (gol)
Livrare